Devils Delight är spelautomaten som imponerar!

Introduktion

Devils Delight är en fantastisk slot som bjuder på ett härligt djävulstema. I det här spelet har skaparen NetEnt tagit fram en spelautomat som bjuder på skräck och spänning. Gravstenar, pentagram, 666-symboler och grymma bonusspel skapar en unik känsla som gör spelstunderna riktigt underhållande. Med snygga grafiska effekter har de lyckats att skapa ett spel som väcker spelaren till liv! Dessutom bjuds det på gratis spins som gör spelandet mycket bättre och hjälper dig komma närmare den där drömvinsten. Det här är verkligen ett spel du sent kommer glömma då det bjuder på både spänning och bra bonusar!

NetEnts fantastiska förmåga att skapa vinstgivande och underhållande spelautomater visas tydligt i Devils Delight dynamiska videoslot på nätet! Den är inte bara underhållande utan även riktigt bra för spelaren som är ute efter bra vinster. Med dess animerade grafik som är i världsklass och peppande ljudeffekter är det här en gyllene spelautomat. Djävulstemat i form av djävlar, gravstenar och 666-symboler i hjulet lyfter verkligen fram den här spelautomaten på bästa sätt. Förutom bonusar får du även wilds som består av djävulen själv, Lucifer, som tar dig ett snäpp närmare den där storvinsten du drömmer om. Inte illa för en djävulsk varelse.

Vinstlinjer och insatser

Med Lucifer själv i spetsen är Devils Delight ett rafflande spel som imponerar de allra flesta. Det är egentligen inte så konstigt eftersom du som spelare får en härlig blandning av bonusspel, wilds och gratis spins. Dessutom har du 20 vinstlinjer där du kan satsa din lycka på 10 olika insatsnivåer som du enkelt matchar med dina insatser. Insatserna kan vara från en så liten insats som 20 cent upp till 100 euro, där du har möjligheten att kamma hem en storvinst på upp till 100 000 euro. Helt otroligt spännande! Det här är garanterat ett spel som kommer underhålla i flera timmar!

Tema och grafik

Med ett helt unikt speltema har NetEnt skapat en spelautomat med självaste djävulen i spetsen. I Devils Delight hittar du, förutom riktigt snygga grafiska effekter, en slot som bjuder på mycket mer utöver det vanliga. Ljudeffekterna är dessutom riktigt bra eftersom de lyckas skapa en skön och kuslig spelmiljö. Då spelautomaten har så häftiga effekter är det inte förvånande att symbolerna i spelet består av bland annat djävulen själv med cool kostym, hållandes en cigarr i munnen. Om inte det låter lockande så är nog den ondskefulla världen inte rätt för dig. Blandningen av coola grafiska effekter och häftiga ljudeffekter gör spelet till en riktig vinnare!

Bra bonusfunktioner

Devils Delight har som brukligt en wild-symbol som ersätter andra symboler. Detta är en expanderande wild som, om den dyker upp på det andra, tredje eller fjärde hjulet, expanderar och täcker hela hjulet. Tre free spins-symboler på en vinstlinje ger free spins, och du får veta antal och vilken multiplikator vinsten ger genom att klicka på någon av free spins-symbolerna. Tre bonussymboler på en vinstlinje startar Devils Delights bonusspel, ”The Soul Reaper”, som spelas på en annan spelplan där du gissar olika karaktärers dödssynder och skördar deras själar. Dessa själar omvandlas till ”Sin Spins” som spelas på ytterligare en annan spelplan där varje ”Sin Spin” ger vinst.

Positivt hos Devils Delight

  • Devils Delight är en spännande slot fylld av action, animationer och bonusfunktioner.
  • Denna slot har ett roligt, sammanhållet tema och en snygg rolig design.
  • Vinsten ligger på hela 200 000 mynt.

Negativt hos Devils Delight

  • När du spelar Devils Delight kommer vinsterna i regel tätt men det är endast tack var wild-symbolen som det sker.
  • Det är alldeles för glest mellan free spins-rundorna hos Devils Delight och spelet skulle nog tjäna på att dela ut fler free spins till sina spelare.
  • Devils Delights bonusspel, ”The Soul Reaper”, där du ska matcha olika karaktärer med olika dödssynder som de har begått, sker helt slumpmässigt helt utan förvarning, vilket är lite tråkigt.

Sammanfattning

Devils Delight har varit populär i snart tio år, mycket tack vare dess roliga och sammanhållna tema, och dess snygga design när det kommer till grafik och ljud. En snygg design och ett roligt tema är dock inte det enda Devils Delight har att erbjuda, spelet är fullspäckat med actionfyllda bonusfunktioner, har en maffig högsta vinst och går att spela med både riktigt höga och riktigt låga insatser. Denna slot är en slot för dig som uppskattar snygg och rolig design, och som tycker om att underhållas av bonusfunktioner och bonusspel, eller för dig som tycker om att vinna stort.