Jackpot 6000

Introduktion

Den välkända spelutvecklaren Net Entertainment skapade denna video slot med inspiration från den enarmade banditen Jackpot 2000. Denna slotmaskin ger dig en äkta casinokänsla och med ett enda snurr kan du vinna upp till 6000 mynt. Jackpot 6000 är kanske inte det populäraste spelet från Net Entertainment men är ändå ett av de mest spelade slotspelen med retrokänsla. I denna recension kommer det finnas allt du behöver veta om spelet och vad det har att erbjuda. Det bästa sättet att ta reda på om spelet är något för dig är självklart att testa det men det näst bästa sättet är att läsa om det.

Jackpot 6000 är en enklare slot där det inte finns en hel hög med olika regler och funktioner som du måste hålla koll på. Det är enkelheten som står ut, vilket många kanske inte förstår innan de har gett det en chans. Det behövs inte en massa olika knappar, symboler och andra avancerade delar för att det ska kunna bli ett av favoritspelen. Det finns dock ingen progressiv jackpott men bonusspelets kvitt eller dubbelt-funktion gör att du har en chans att vinna riktigt härliga vinster. För att sammanfatta, den enkla designen, funktionerna och bonusspelet kommer ge dig en mycket bra spelupplevelse.

Vinstlinjer och insatser

Denna klassiska video slot har en relativt enkel spelplan och det finns fem vinstlinjer som sträcker sig över tre hjul och tre rader. Du justerar myntvärdet och hur många mynt du vill spela för och sedan är det bara att snurra hjulen. Hur stor insatsen blir i pengar beror på vilket värde du har valt på mynten och hur många mynt du spelar för. Vill du satsa med den största möjliga insatsen finns det en knapp som heter “maxbet” som gör att du enkelt satsar fullt utan krångel. Det är väldigt lätt att lära sig hur du gör insatser när du ser spelet framför sig.

Tema och grafik

Jackpot 6000s tema är väldigt retro. Det påminner om de enarmade banditer med olika fruktsymboler som spelades mycket förr i tiden. Även i Jackpott 6000 möter du fruktsymboler men även andra symboler som en joker, en klocka och en stjärna. Till skillnad från andra slots där det spelas hög musik som man lätt blir irriterad på finns det här väldigt lite ljudeffekter och bakgrundsmusik. Detta låter kanske lite tråkigt men så är det absolut inte. Det ger istället en lugnare spelstund där du inte blir stressad över den höga musiken, som det ibland går att bli i andra spel.

Bonusfunktioner i Jackpot 6000

Jackpot 6000 har inte de vanliga bonusarna som andra slots vanligtvis har. Här finner du inga wild-symboler eller scatter-symboler. Det enda som går att räkna som en bonusfunktion är funktionen där du singlar slant. För att få möjlighet att singla slant i detta bonusspel krävs det först att du får tre i rad. Detta ger vinst och bonusspelet startar och nu gäller det helt enkelt att gissa på krona eller klave. Gissar du rätt på detta dubblas vinsten och gissar du fel förlorar du allt. Detta går att spela hur många gånger man vill och vill man inte ta chansen alls kan man enkelt hoppa över bonusspelet.

Positivt om slotten

– Enkelt att förstå hur den fungerar.
– Spelet har även ett tema som verkligen tar dig tillbaka till de klassiska enarmade banditerna som spelades förr.

Negativt om slotten

– Ingen progressiv jackpott.
– Inga specialfunktioner och specialsymboler.

Sammanfattning

Jackpot 6000 är både ett enkelt och mycket roligt spel. Net Entertainment har verkligen lyckats med denna klassiska slot. Det går att vinna fina summor och gillar du den enklare typen av spel där du inte hittar massor av extrafunktioner kan detta vara något för dig. Det kan dock vara lite för enkelt för storspelare som vill spela om större vinster eftersom du inte kan vinna miljoner här vinner. Föredrar du däremot att spela bara för spelandet skull eller bara för de mindre vinsterna så kan detta vara något för dig. Att få möjlighet att dubbla sin vinst gör det dessutom extra roligt.