Mega Fortune

Om slotmaskinen Megafortune

Har du inte hört talas om Mega Fortune innan? Då är det på tiden att du gör det nu! Mega Fortune är nämligen NetEnts spelautomat som tagit sig in i Guiness Rekordbok för den högst utdelade vinsten på hela 17,8 miljoner euro! Spelet har tre växande jackpottar varav den största av dem, megajackpotten, är den som kan göra dig till mångmiljonär. De andra två heter major och rapid och kan även de ge dig en ordentlig påfyllning i plånboken. Spelet har funnits på spelmarknaden sedan 2009 och har sedan dess skänkt spelglädje till otroligt många spelare. Sedan 2014 har det även varit möjligt att spela det från mobilen.

Utöver fantastiska jackpottar erbjuder Mega Fortune självklart även free spins-rundor. För att starta en sådan måste du få minst tre stycken scattersymboler, bestående av en champagneflaska, på spelbrädet samtidigt. När du får det klickar du på en av dem som direkt avslöjar hur många free spins du vinner. Du ska även hålla utkik efter symbolen föreställande en yacht. Denna är nämligen spelets wildsymbol och ger dig ordentliga storvinster. Wildsymbolen ersätter alla andra symboler, förutom scattersymbolen, och om du får fem stycken av den i rad vinner du 10 000 mynt som multipliceras med det myntvärde du har angett. Det finns alltså många anledningar till att spela Mega Fortune!

Vinstlinjer och insatser i Mega Fortune

Mega Fortune är en okomplicerad spelautomat som spelas på fem hjul, tre rader och maximalt 25 vinstlinjer. Du ställer själv in myntvärdet till ett värde mellan 0,10 och 5 kronor. Spelet har fyra stycken insatsnivåer där den lägsta är 10 öre och den högsta är 500 kronor. Med så stor skillnad på insatsnivåerna får det spelet att passa både dig som vill spela för en lägre summa och dig som gärna spenderar lite mer. Det är dock viktigt att notera att du måste spela med maxinsats för att kunna vinna megajackpotten. Vilket myntvärde du väljer är också avgörande för hur mycket du vinner vid en eventuell vinst.

Tema och grafik i Mega Fortune

Hela Mega Fortunes tema andas lyx. Detta märks inte minst på spelets symboler som utgörs av bland annat guldringar, champagneflaskor, vita limousiner, dollarsedlar, yachter och guldklockor. Själva spelbrädet ligger på en bakgrund föreställandes en exklusiv marina kantad av höga palmer och med en storstad i horisonten. Det är omöjligt att inte känna av den exklusiva känslan i spelet. Under tiden du spelar Mega Fortune går en ljudslinga på repeat som lätt sätter sig på hjärnan även efter att du har slutat spela. När du närmar dig vinnande kombinationer hörs ett stegrande ljud som direkt höjer stämningen. Om du lyckas ta hem en jackpott firas detta med fyrverkerier.

Mega Fortunes bonusfunktioner

Bonusen i Mega Fortune är jackpottarna. För att nå dem måste du sätta igång bonusspelet genom att få tre stycken bonussymboler i följd på spelbrädet. Själva bonusspelet består av ett stort, gyllene hjul med tre olika nivåer och startar då första nivån snurrar igång. När du vill att hjulet ska stanna klickar du på stoppknappen. Det kommer då stanna antingen på en myntvinst, en jackpott eller på en pil. Stannar det på en myntvinst vinner du den angivna summan och bonusspelet är över. Hamnar du på en pil går du vidare till nästa nivå och proceduren börjar om. Klarar du alla tre nivåerna vinner du den stora megajackpotten.

Positivt med Mega Fortune

  • Du har chans att vinna en myntvinst på 10 000 mynt.
  • Jackpottslot där du har chans att vinna en jackpott.

Negativt med Mega Fortune

  • För att ha chans på den stora megajackpotten måste du alltid spela på högsta insatsnivån.

Sammanfattning

Det är inte en tillfällighet att fortune på svenska betyder förmögenhet. I detta spel kan du nämligen vinna en hel förmögenhet om du har tur! NetEnts spelautomat Mega Fortune har hela tre stycken jackpottar varav den största – megajackpott – kan göra dig till mångmiljonär. Utöver jackpottar bjuder spelet även på free spins och stora myntvinster. Hela spelet andas lyx och med en låg lägstanivå när det kommer till insatser kan i stort sett vem som helst spela ett par omgångar. Mega Fortune är spelautomaten för dig som vill få in lite lyx i din vardag och ha chans att kamma hem riktigt stora vinster!