Mega Moolah

Om Mega Moolah

Mega Moolah är en spelautomat som utspelar sig på den afrikanska savannen. Spelet innehåller något som kallas en progressiv jackpott, vilket innebär att jackpotten blir allt större när fler spelar på den runt om i casinovärlden. Detta betyder att det inte går att säga hur stor jackpotten är. Det som däremot går att säga är att den alltid börjar om på tio miljoner kronor varje gång någon vinner den befintliga jackpotten. Mega Moolah lanserades av Microgaming redan 2006 och har sedan dess delat ut fantastiska vinster på löpande band. Den högsta utbetalade vinsten hittills har varit närmare 80 miljoner! Är det din tur nästa gång?

Mega Moolah är ett okomplicerat spel som går snabbt att förstå. Här hittar du hela fyra stycken jackpottar i varierande storlekar, wildbonusar och free spins-lägen. Wildbonusen kommer med lejonet som, när det dyker upp, ersätter alla spelets symboler (förutom scattersymbolen) och fördubblar din vinst då det ingår i en vinnande kombination. Scattersymbolen utgörs av en apa och om du får minst tre stycken av denna symbol på spelbrädet samtidigt startar ett free spins-läge. I detta läge tilldelas du 15 stycken free spins som kan resultera i vinster utan att du satsar några egna pengar. Du kan även vinna fler free spins under pågående free spins-läge.

Vinstlinjer och insatser

Denna spelautomat spelas på 3 rader, 5 hjul och 25 vinstlinjer. Du väljer en insatsnivå mellan 1 och 5 och sedan ett myntvärde. Myntvärdet ligger mellan 0,01 och 0,5 euro. När detta är gjort bestämmer du även hur många mynt varje snurr ska använda och sedan är det bara att börja spela. Som du förstår är det rätt så stor skillnad mellan högsta och lägsta insats i Mega Moolah, vilket gör att vem som helst kan spela det, oavsett om du vill satsa en lägre summa eller en högre. För att ha chans på den stora jackpotten behöver du inte satsa stort men det underlättar att göra det.

Tema och grafik

I Mega Moolah är temat tydligt. Ingen kan missa att spelet utspelar sig någonstans på den afrikanska savannen. De olika symbolerna består av, förutom klassiska siffror och bokstäver, djur så som lejon, apa, zebra, elefant och giraff. Bakgrundsmusiken är lugn och behaglig och består mestadels av fågelkvitter. När free spins-läget drar igång stegrar ljudet och innehåller nu även inhemska instrument och körande röster. Ljudet höjs ytterligare när du spelar på bonusspelet och för att förstärka den spännande känslan hörs ett intensivt trummande som övergår till ett tjatter från aporna om du lyckas ta hem någon av jackpottarna. Allt du hör i spelet passar perfekt med det du ser!

Bonusfunktioner i Mega Moolah

Mega Moolahs mest attraktiva funktion är dess bonussystem som kan leda dig till den stora miljonjackpotten. Bonussystemet består av totalt fyra stycken bonusar som alla representerar olika summor. Den lägsta jackpotten heter mini och startar på 100 kronor, medan den högsta heter mega och startar på närmare tio miljoner kronor ($1 miljon). Däremellan finns minor och major som börjar på summorna 1 000 respektive 100 000 kronor. Bonusspelet sätts igång slumpmässigt när ett stort hjul, Wheel of Fortune, dyker upp. Detta hjul ska du både starta och stanna för att få reda på vilken av jackpottarna du vinner. Du är alltså alltid garanterad att vinna minst minijackpotten.

Positivt med Mega Moolah

  • Mega Moolah har en progressiv jackpott där den högsta av dem är värd minst 10 miljoner kronor. rundor.
  • Spelet är okomplicerat.
  • Spelet passar både dig som vill spela för en lägre summa och för dig som vill satsa lite mer.

Negativt med Mega Moolah

  • Den teoretiska återbetalningen, RTP, är ganska låg i jämförelse med andra slots och ligger på endast 88,1 %.

Ta chansen att bli mångmiljonär med Mega Moolah

Mega Moolah har delat ut många miljoner genom åren och det finns ingen anledning att tro att spelet inte kommer fortsätta med det. Genom att spela Mega Moolah har du chans på fyra progressiva jackpottar som alla har olika värden. Spelet erbjuder även ett free spin-läge och en wildsymbol som hjälper dig att dubbla din eventuella vinst. Att spela Mega Moolah är otroligt enkelt och du lär dig snabbt spelets regler och vad de olika symbolerna står för. Detta är en av Microgamings främsta spelautomater och det är lätt att förstå varför. Testa du med och ta din chans att bli mångmiljonär!